mandag 6. mai 2013

Hønsehauk -ett år etter........

Det er over ett år siden forrige blogginnlegg...... Kan ikke garantere at det går ett år til neste..... :-)

Året som har gått har vært noe labert fotomessig. Men noen store fotografiske øyeblikk har det likevel vært.
En tur til Finland i september i fjor var utvilsomt en stor opplevelse, med mange mektige inntrykk. Tusenvis av bilder av bjørn og ulv i en helt utrolig natur, -langt til skogs, like ved den russiske grensen.

Musvåk foran ørneskjulet var ett annet høydepunkt, i en ellers meget skuffende sesong hva gjelder ørn. Sesongen begynte veldig bra, med god aktivitet av havørn foran viltkamera. Men vår første dag i skjulet endte med besøk av en turgåer, og ørnene var borte..... 

Den desidert største opplevelsen var nok, da vi (Magnus og jeg), for første gang fikk fotografere hønsehauken i vårt nye skjul som vi satte opp i vinter. Som sist, så ble skjulet bygget i deler i garasjen og sjauet på plass i skogen. Skjulet stod ferdig i januar/februar, og det skulle bare gå 14 dager før hauken fant veien til åta foran viltkameraet! Riktignok ble det ett par bomturer og teoriene var mange! Men i midten av mars fikk vi den på brikka. Det var en fantastisk opplevelse!
Over 2 års arbeid, -i form av leting etter den "perfekte" plassen, utlegging av åte, bygging av skjul etc etc.  -Nå er det glemt!


Hilsen Hans Jørgen

5 kommentarer:

 1. Fantastisk flotte bilder hvor lyset og fargene er helt supre!

  En drøm å få slikt på brikka.

  mvh Knut

  SvarSlett
 2. Flotte bilder av hauken dette, artig når man lykkes på denne måten, og som du sier er alt strevet og venting glemt i det øyeblikk hauken sitter foran deg..
  Godt jobba..

  SvarSlett
 3. Takk for tilbakemeldingene! Satser på nye store opplevelser til høsten igjen!

  Ha en god helg!

  Mvh Hans Jørgen

  SvarSlett
 4. Riktiga kanonbilder i mycket vackert ljus !!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk Lasse! Spesielt gøy å lykkes når det ligger så mye planlegging og mange års arbeid bak! :-)

   Slett